Wołowina i brokuły
Wołowina i brokuły to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 21g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sherry, sos ostrygowy, stek z flanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Beef ' N Broccoli, Wołowina i brokuły, oraz Wołowina i brokuły dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój stek w poprzek ziarna na paski o grubości 1/4 cala.
W małej misce wymieszać brązowy cukier i kolejne 5 składników (przez pastę chile), mieszając trzepaczką.
Umieść wok lub dużą patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca.
Skropić olej wokół boków woka, aby pokryć boki i spód. Gdy olej jest bardzo gorący, ale nie palić, dodać czosnek; Stir-smażyć 30 sekund lub aż złoty.
Czosnek wyjąć łyżką szczelinową; osuszyć na ręcznikach papierowych.
Dodać imbir, cebula, i brokuły na patelni; stir-fry 2 protokół.
Dodaj stek; stir-smażyć 2 minuty lub po prostu, aż nie będzie już różowy.
Wymieszać z sosem sojowym. Gotować 1 minutę lub aż sos zgęstnieje, stale mieszając.
Podawać na ryżu. Top z plasterkami czosnku.