Wołowina, czarna fasola i chorizo Chili
Przepis wołowina, czarna fasola i chorizo Chili jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.12 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kiełbasy chorizo, fasola, fasola pinto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina, czarna fasola i chorizo Chili, Chorizo i Black Bean Chili, oraz Domowa czarna fasola i chorizo Chili.
Instrukcje
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj chorizo do patelni; smażyć 3 minuty lub aż zbrązowieje.
Dodaj połowę wołowiny na patelnię; smażyć 5 minut lub aż rumiane.
Usuń wołowinę z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą wołowiną.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 3 protokół.
Wyjąć 4 chipotle chiles z puszki i posiekać. Rezerwy pozostałe chiles i sos do innego użytku.
Dodaj chorizo, wołowinę, posiekane chili, pastę pomidorową i następne 6 składników (przez zmielony kminek) na patelnię i gotuj przez 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z czerwonym winem, sokiem z limonki, bulionem wołowym i pomidorami; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Stopniowo mieszać w masa harina.
Dodaj fasolę pinto i czarną fasolę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.