Wołowina, czarna fasola i chorizo Chili

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny, czarnej fasoli i chorizo Chili. Ten przepis służy 10. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mięso gulasz wołowy, mieloną kolendrę, fasolę pinto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chorizo i Black Bean Chili, Domowa czarna fasola i chorizo Chili, oraz Chorizo " & Black Bean Wegetariańskie Chili # SundaySupper.
Instrukcje
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj chorizo do patelni; smażyć 3 minuty lub aż zbrązowieje.
Dodaj połowę wołowiny na patelnię; smażyć 5 minut lub aż rumiane.
Usuń wołowinę z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą wołowiną.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 3 protokół.
Wyjąć 4 chipotle chiles z puszki i posiekać. Rezerwy pozostałe chiles i sos do innego użytku.
Dodaj chorizo, wołowinę, posiekane chili, pastę pomidorową i następne 6 składników (przez zmielony kminek) na patelnię i gotuj przez 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z czerwonym winem, sokiem z limonki, bulionem wołowym i pomidorami; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Stopniowo mieszać w masa harina.
Dodaj fasolę pinto i czarną fasolę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.