Wołowina Cajun i fasola
Cajun Beef and Beans zajmuje około 1 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka, 1 g tłuszczu i łącznie 271 kalorii. Za 1,05 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 8 osób. Ten przepis był pod wrażeniem 1 osoby. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką przyprawę cajun, ryż, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewielu osobom naprawdę smakowało to danie Cajun. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 69%. Czerwona fasola Cajun, fasola grillowana Cajun oraz czerwona fasola Cajun i ryż są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku smaż wołowinę, cebulę, paprykę i seler na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj przyprawę Cajun, chili w proszku, sól i pieprz; gotuj 2 minuty dłużej.
Zachowaj 4 filiżanki na meksykańską zapiekankę z taterem lub zachowaj do innego użytku. Do pozostałej mieszanki wmieszaj fasolę, pomidory i zupę. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 15 minut.