Wołowina Burgund
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj wołowinę Burgundzką. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 38g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka gotowej do jedzenia marchewki pokrojonej w plasterki, bardzo szeroki makaron jajeczny, sok pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgundzka Wołowina, Wołowina Burgund, oraz Burgundzka Wołowina.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać wołowinę, cebulę i czosnek; posypać pieprzem. Gotować od 5 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa, a cebula przezroczysta. Wymieszać z marchewką, winem i zupą. Mieszamy łyżką do zapiekanki 1 1/2-ćwiartkowej.
Przykryć; piec około 1 godziny lub aż wołowina i marchewka będą miękkie po przekłuciu widelcem.
Wyjąć z piekarnika; przykryć.
Tymczasem gotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Umieść makaron na półmisku; mieszanka wołowiny Chochla na górze.
Posypać natką pietruszki.