Wołowina Burgund

Wołowina Burgund
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj wołowinę Burgundzką. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 38g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka gotowej do jedzenia marchewki pokrojonej w plasterki, bardzo szeroki makaron jajeczny, sok pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burgundzka Wołowina, Wołowina Burgund, oraz Burgundzka Wołowina.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać wołowinę, cebulę i czosnek; posypać pieprzem. Gotować od 5 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa, a cebula przezroczysta. Wymieszać z marchewką, winem i zupą. Mieszamy łyżką do zapiekanki 1 1/2-ćwiartkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
ZupaZupa
WinoWino
3
Przykryć; piec około 1 godziny lub aż wołowina i marchewka będą miękkie po przekłuciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; przykryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem gotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
6
Umieść makaron na półmisku; mieszanka wołowiny Chochla na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
7
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn