Wołowina, brokuły i grzyby
Wołowina, brokuły i grzyby to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 467 kalorii, 39g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz japoński makaron, bulion wołowy, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj [] Wild Rice, Baby Beetroot & Beef Kofta Salad (ft. Love Beets Baby Beetroot), Wołowina i grzyby, oraz Wołowina Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wołowinę z ziarnem w paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala. Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i czosnek; stir-smażyć 4 do 5 minut lub aż wołowina jest brązowy.
Dodać brokuły i 1/2 szklanki bulionu na patelni.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do medium. Przykryć i gotować około 2 protokół lub aż brokuły są chrupiące-miękkie.
Dodać grzyby, sherry i sos sojowy. Przykryć i gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą miękkie.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki bulionu; wymieszać z mieszaniną wołowiny.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Tymczasem gotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Podziel makaron między miseczki. Top z mieszanki wołowiny.