Wołowina, ananas i czerwona cebula Stir-Fry z sosem imbirowym
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina, ananas, i czerwona cebula Stir-Fry z sosem imbirowym może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 522 kalorie, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej roślinny, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Ananas, wołowina i imbir stir-fry, oraz Smażona wołowina z ananasem i marynowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek pokroić na pół wzdłuż (z ziarnem).
Pokroić stek przez ziarno na plastry o grubości 1/8 cala.
Połączyć stek, sherry, i pieprz w misce; wrzucić dobrze.
Odcedzić kawałki ananasa, rezerwując ananasa i 1/2 szklanki soku.
Połącz sok, sos sojowy i ocet.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick lub wok na dużym ogniu.
Dodaj stek; stir-fry 3 protokół lub aż rumiane.
Usuń stek z patelni; dobrze spuścić.
Dodaj cebulę, imbir, czosnek, i 1 szklanka zielonej cebuli na patelni; stir-fry 3 protokół lub aż lekko rumiane.
Dodaj ananasa; stir-fry 1 minutę lub aż lekko rumiane. Powrót stek na patelni; dodać mieszaninę soku. Smażyć 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Podawać na ryżu. Top z plasterkami zielonej cebuli.