Wołowina Adobo Salpicao

Wołowina Adobo Salpicao
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina Adobo Salpicao może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz sos sojowy, top polędwicy stek, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salpicao wołowe, Salpicao Wołowe, oraz Jak gotować: Salpicao wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-in. patelnia na średnim ogniu, gotować szalotki w olejach, często mieszając, aż głęboki złoty, 7 do 8 minut. Łyżką szczelinową przełożyć szalotki na ręczniki papierowe. Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki. olej z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Zwiększyć ciepło do wysokiej.
3
Dodać wołowinę do patelni; gotować, aż rumiane na spodzie, 1 do 2 protokół. Wymieszać z czosnkiem i liściem laurowym. Obróć mięso; gdy druga strona jest brązowa, wymieszaj pieprz, sos sojowy i ocet. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, 1 do 2 minut. Łyżka mięsa do miski i top z szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
* Poszukaj octu kokosowego w azjatyckim sklepie spożywczym lub kup go na azjatyckim rynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet KokosowyOcet Kokosowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn