Need a dairy free hor d ' oeuvre? Bułeczki z wołowiną mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kapusty, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), Roladki wołowe z warzywami, oraz Duszone Roladki Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowa wołowina, następnie wymieszać cebulę, czosnek, 2 łyżki sosu sojowego, 1/2 łyżeczka soli, 1/2 łyżeczka pieprzu, 2 łyżki sherry, i imbir. Nadal saute tylko dopóki cebula są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy
Czosnek
Imbir
Cebula
Pieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przenieść mieszaninę do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na tej samej patelni, saute kapusta z wodą, 1 łyżka oleju, cukier, i pozostały sos sojowy, sherry, sól, i pieprz. Kontynuuj saute aż kapusta będzie chrupiąca-delikatna, o 5 protokół. Powrót mieszaniny mięsa na patelnię i mieszać razem z kapustą na małym ogniu, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy
Kapusta
Pieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Cukier
Woda
Mięso
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Zdjąć z ognia.
5
Wlać olej do głębokiej patelni i podgrzać do 350 stopni F (175 stopni C). Napełnij Każde opakowanie z jajkiem około 1/4 filiżanki napełniania i zwiń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Field Recordings Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.