Worcestershire Grillowany stek z serem pleśniowym ziemniaki
Worcestershire Grillowany stek z serem pleśniowym ziemniaki to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 598 kalorii, 51g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $5.69 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, ser, grubą sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany stek z pieczarkami, serem pleśniowym i boczkiem, Spódnica Sałatka Stek Z Serem Pleśniowym, oraz Spódnica Sałatka Stek Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować i rozgrzać grill na dużym ogniu. Czosnek, rozmaryn, sos Worcestershire i olej wymieszać w naczyniu niereaktywnym; doprawić pieprzem.
Umieść stek w naczyniu, wirując, aby mięso było dobrze pokryte. Marynować, obracając raz na 1 godzinę, lub na noc w lodówce.Ziemniaki przykryć zimną wodą w średnim rondlu; dodać szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż tylko przetargu, o 15 protokół.
Odcedzić; lekko ostudzić. Ziemniaki pokroić na pół i lekko posmarować olejem; doprawić solą i pieprzem.Grillowany stek, obracając się raz, do pożądanej doneness, 3 do 4 minut na stronę dla średnio rzadkich. Odstawić. Tymczasem, grill ziemniaki, obracając raz, aż lekko rumiane, o 5 protokół. Natychmiast posypać serem. Cienko pokroić stek na ziarno. Podziel stek i ziemniaki na 4 talerze.
Podawać, przyozdobione gałązkami rozmarynu.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.