Wood Chick ' s BBQ wędzony mostek wołowy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 65g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. Na $4.94 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 15 godzin i 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ocet cydr, ketchup, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzony Mostek Wołowy, Wędzony Mostek Wołowy, oraz Wędzony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Rozgrzać palacz węgla drzewnego przez pół godziny. Chipsy hickory moczyć przez pół godziny w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Drenaż.
4
Przyciąć tłuszcz na mostku do grubości 1/4 cala.
5
Posypać mostek obficie suchym masłem. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Wyjąć mostek z lodówki 1 godzinę przed gotowaniem i odstawić do temperatury pokojowej. Mop cały mostek z sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Umieścić mostek tłuszczu bok do góry w palaczu w temperaturze podgrzanej 200 do 225 stopni F.
8
Dodaj 3 garści wstępnie namoczonych chipsów hickory do podgrzanego węgla drzewnego (powinien być na szarym etapie). Po 3 godzinach dodaj kolejne 3 garści frytek i mop z sosem Mopowym na bazie piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
9
Po 2 godzinach umieść mostek na 2 kawałkach folii o dużej wytrzymałości i wlej 1/4 szklanki sosu na bazie piwa na mostek i szczelnie zamknij. Kontynuuj gotować w palaczu kolejne 2 do 4 godzin, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 185 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
10
Wyjąć mostek z folii i odstawić na 15 minut. Pokroić mostek na ziarno na grubość 1/4 cala. Top z sosem BBQ mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
11
Wszystkie składniki wymieszać w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
12
Wszystkie składniki wymieszać w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
13
W średnim do dużego rondla, podsmażyć cebulę na maśle na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na Stopę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
14
Dodać pozostałe składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Luke Syrah. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.