Wood Chick ' s BBQ wędzony mostek wołowy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 65g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. Na $4.94 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 15 godzin i 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ocet cydr, ketchup, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzony Mostek Wołowy, Wędzony Mostek Wołowy, oraz Wędzony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Rozgrzać palacz węgla drzewnego przez pół godziny. Chipsy hickory moczyć przez pół godziny w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Drenaż.
4
Przyciąć tłuszcz na mostku do grubości 1/4 cala.
5
Posypać mostek obficie suchym masłem. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Wyjąć mostek z lodówki 1 godzinę przed gotowaniem i odstawić do temperatury pokojowej. Mop cały mostek z sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Umieścić mostek tłuszczu bok do góry w palaczu w temperaturze podgrzanej 200 do 225 stopni F.
8
Dodaj 3 garści wstępnie namoczonych chipsów hickory do podgrzanego węgla drzewnego (powinien być na szarym etapie). Po 3 godzinach dodaj kolejne 3 garści frytek i mop z sosem Mopowym na bazie piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
9
Po 2 godzinach umieść mostek na 2 kawałkach folii o dużej wytrzymałości i wlej 1/4 szklanki sosu na bazie piwa na mostek i szczelnie zamknij. Kontynuuj gotować w palaczu kolejne 2 do 4 godzin, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 185 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Wyjąć mostek z folii i odstawić na 15 minut. Pokroić mostek na ziarno na grubość 1/4 cala. Top z sosem BBQ mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
11
Wszystkie składniki wymieszać w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
Wszystkie składniki wymieszać w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
W średnim do dużego rondla, podsmażyć cebulę na maśle na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
14
Dodać pozostałe składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Luke Syrah. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.