Wood Chick ' s BBQ wędzony mostek wołowy

Wood Chick ' s BBQ wędzony mostek wołowy
Wood Chick ' s BBQ wędzony mostek wołowy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 65g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. Na $4.94 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 15 godzin i 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ocet cydr, ketchup, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzony Mostek Wołowy, Wędzony Mostek Wołowy, oraz Wędzony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 6 filiżanek chipsów hickory
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2
Rozgrzać palacz węgla drzewnego przez pół godziny. Chipsy hickory moczyć przez pół godziny w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Drenaż.
4
Przyciąć tłuszcz na mostku do grubości 1/4 cala.
5
Posypać mostek obficie suchym masłem. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Wyjąć mostek z lodówki 1 godzinę przed gotowaniem i odstawić do temperatury pokojowej. Mop cały mostek z sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Umieścić mostek tłuszczu bok do góry w palaczu w temperaturze podgrzanej 200 do 225 stopni F.
8
Dodaj 3 garści wstępnie namoczonych chipsów hickory do podgrzanego węgla drzewnego (powinien być na szarym etapie). Po 3 godzinach dodaj kolejne 3 garści frytek i mop z sosem Mopowym na bazie piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
9
Po 2 godzinach umieść mostek na 2 kawałkach folii o dużej wytrzymałości i wlej 1/4 szklanki sosu na bazie piwa na mostek i szczelnie zamknij. Kontynuuj gotować w palaczu kolejne 2 do 4 godzin, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 185 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Wyjąć mostek z folii i odstawić na 15 minut. Pokroić mostek na ziarno na grubość 1/4 cala. Top z sosem BBQ mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
11
Wszystkie składniki wymieszać w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
Wszystkie składniki wymieszać w średnim rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
W średnim do dużego rondla, podsmażyć cebulę na maśle na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
14
Dodać pozostałe składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali10 mięsistych golonek cielęcych o grubości 2-3 cali4kilogramymostek wołowy, choice grademostek wołowy, choice grade340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/2 funta posiekanego plamiaka1/2 funta posiekanego plamiaka22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny2Batoniki toffi Heath1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki drobno posiekanych ogórków kiszonych3 łyżki drobno posiekanych ogórków kiszonych1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)11 łyżka suszonego oreganomusztarda suchamusztarda sucha1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreooliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie0Batoniki toffi Heath2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz2Batoniki toffi Heath2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1Batoniki toffi Heath2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudo smarowania wkładkido smarowania wkładki32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula11 łyżka suszonego oreganouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody11 łyżka suszonego oreganoBBQ dry rubBBQ dry rub12krewetki i żyłkiTrim Tabb ' s Pig Powder, lub twój ulubiony BBQ dry rubTrim Tabb ' s Pig Powder, lub twój ulubiony BBQ dry rub0Batoniki toffi Heathświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula, drobna kostka (zostaw do dekoracji)cebula, drobna kostka (zostaw do dekoracji)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet białyocet biały22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuSos WorcestershireSos Worcestershire32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuSos WorcestershireSos Worcestershire2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorczyca żółtagorczyca żółta

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Luke Syrah. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Luke Syrah
Luke Syrah
Luke Syrah to pełnowartościowa czerwień pełna głębokiego koloru, koncentracji smaków i aksamitnej elegancji. Wino otwiera się bogate i odważne, sugerując pieprz, lukrecję, gorzką czekoladę i przyprawę, a następnie jeżyny, jagody i kandyzowane owoce. Długie wykończenie podkreśla dojrzałość i złożoność wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn