Wonnie Burgers!
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać hamburgery Wonnie! spróbuj. Na 50 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 30. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli koszernej i mielonego pieprzu, sos worcestershire, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Burgery tatarskie-są to smaczne małe burgery, które każdy pokocha, oraz Tex-Mex Hamburgery Texotic-Hamburgery Mexotic.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Wymieszać mieloną wołowinę, kiełbasa wieprzowa, parmezan, jajka, słodka cebula, czosnek, zupa cebulowa mix, sos Worcestershire, sól koszerna, i czarny pieprz razem w misce, aż równomiernie włączone. Kształt na 10 pasztecików.
Gotować na rozgrzanym grillu, aż hamburgery są gotowane przez i nie różowy w środku, o 10 minut na stronie. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).