Wolnowarowy mostek wołowy
Wolnoopalaczowy mostek wołowy może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Na 2,33 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 35g białka, oraz 14g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kolendry, seler, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Mostek Wołowy, Slow Cooker Mostek Wołowy, oraz BBQ Slow-Cooker mostek wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 3 składniki w 6-qt. powolna kuchenka.
Przyciąć tłuszcz z mostka; wyciąć mostek na kawałki 3-calowe. Rub kawałki mostek równomiernie z 2 łyżeczki. sól i 1 1/2 łyżeczki. proszek chipotle i umieścić na wierzchu warzyw w powolnej kuchence. Top z 1 szklanki kolendry.
Przykryć i gotować na wysokości 6 do 8 godzin lub aż kawałki mostek rozdrobnić łatwo widelcem.
Wyjąć mostek z wolnej kuchenki i lekko ostudzić. Używając 2 widelców, rozdrobnij mięso na kawałki wielkości kęsa.
Podawać w tortillach z mąki z pożądanymi dodatkami i klinami limonki.