Wolnowar łatwe wołowina i brokuły
Slow-Cooker łatwe wołowina i brokuły może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,21 zł za porcję. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz stek z wołowiną, skondensowany bulion wołowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziarna sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wolnowar łatwe wołowina i brokuły, 365 dni wolnego gotowania: dla łatwego powolnego gotowania koreańskiej wołowiny, oraz Slow Cooker wołowina i brokuły.
Instrukcje
Wymieszać wołowinę, grzyby, cebulę, bulion, teriyaki baste i glazury, nasiona sezamu i olej sezamowy w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Około 35 minut przed podaniem ugotować ryż w 1 1/3 szklanki wody zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W międzyczasie wymieszaj 2 łyżki wody i skrobię kukurydzianą w małej misce. Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej i brokułów do mieszanki wołowiny. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 30 minut lub aż brokuły jest chrupiące-przetargu.