Wolnowar Toskański indyk i fasola może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 584 kalorie, 43g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, wodę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wolno Gotująca Fasola Toskańska, Slow Cooker Indyk Quinoa Chili ze słodkimi ziemniakami i czarną fasolą, oraz Crock-Pot Toskański indyk i fasola.
Instrukcje
1
Umieść Wkładki do powolnej kuchenki Reynolds w misce do powolnej kuchenki o długości od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W rondlu 3-quart podgrzać wodę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodaj fasolę granatową. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Granatowa
4
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
5
Fasolę umieścić w wolnej kuchence, dodać bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
6
Tymczasem w średniej misce wymieszać oliwę z oliwek, 1/2 szklanki natki pietruszki, włoską przyprawę, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Mocno przycisnąć mieszankę na udach indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Udo Z Indyka
Oliwa Z Oliwek
Pietruszka-nać
Czosnek
Pieprz
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Indyka ułożyć na fasoli w wolnej kuchence. Okładka; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin lub aż fasola są miękkie i indyk wyciąga się łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
8
Wyjąć indyka z wolnej kuchenki. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Fasolkę szparagową wymieszać i pozostałą 1 łyżeczkę soli do powolnej kuchenki. Przykryć; gotować 15 do 20 minut lub aż warzywa będą gorące. W międzyczasie Usuń indyka z kości. Aby służyć, umieścić mieszaninę fasoli w płytkich miseczkach; top z indykiem, i posypać pozostałą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Warzywa
Pietruszka-nać
Cała Turcja
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego