Wolnowar Santa Fe Country Żeberka
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Slow-Cooker Santa Fe Country żeberka może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sos chili, mielony kminek, żeberka wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Spicy Country Żeberka, Slow Cooker BBQ country Style żeberka, oraz Slow-Cooker: Pikantne Wiejskie Żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Żeberka wieprzowe umieścić w wolnej kuchence; posypać solą. W małej misce, wymieszać salsę, sos chili, kminek i mielonej czerwonej papryki; łyżka nad żeberkami.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu 8 do 9 godzin.
Wyjąć żeberka z wolnej kuchenki; umieścić na półmisku. Do 2-szklanki miarki lub miski wlać 1 szklankę soków do gotowania z wolnej kuchenki. Wymieszać z koncentratem pomidorowym; łyżką na żeberkach.