Wolnowar Ragu trwa 6 godzin i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 473 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu. Za $1.4 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jeśli masz pod ręką mieloną wieprzowinę, cebulę, marchewkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, który jest solidny. Spróbuj Wolnowar Ragu, Wolnowar Ragu, oraz Wolnowar Ragu dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej olej na dużej patelni do smażenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę i seler i smaż przez 1 minutę, aby zmiękły.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj czosnek i dopraw solą i pieprzem przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i tymianek i kontynuuj gotowanie przez kolejne 2 minuty. Odlać bulionem wołowym drewnianą łyżką, aby wyciągnąć wszelkie kawałki z dna patelni. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Ostrożnie przenieś mieszaninę do powolnej kuchenki. Dodaj pomidory z puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Wymieszaj wieprzowinę i polędwicę razem w osobnej misce, używając rąk, aż się połączą. Wmieszaj mięso do wolnowaru, równomiernie rozprowadzając i unikając dużych grudek. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 4 do 6 godzin lub na niskim poziomie 8 do 10 godzin. Podczas ostatnich dwóch godzin gotowania dodaj marchewkę z puszki i grzyby do ragu. Przed podaniem odtłuść nagromadzony tłuszcz z góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Stek Porterhouse
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)