Slow-Cooker pikantny kurczak w sosie orzechowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 769 kalorii, 78g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka miodu, kremowe masło orzechowe, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Spicy Slow Cooker Peanut Chicken, Slow Cooker Spicy Peanut Beef, oraz Slow Cooker tajska wieprzowina z sosem orzechowym.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Kurczaka ugotować na oleju około 4 minut, obracając raz, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
W wolnej kuchence 4-do-5-quart wymieszać cebulę, pokrojone w kostkę i pokruszone pomidory, miód, kminek i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Pomidory
Cynamon
Kminek
Miód
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Dodaj kurczaka. Łyżka mieszanki pomidorowej nad kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Pomidor
4
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
5
Wymieszać z masłem orzechowym, aż się stopi i dobrze wymieszać.