Wolnowar Kalua Wieprzowina

Wolnowar Kalua Wieprzowina
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, powolna kuchenka Kalua wieprzowina może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 12g tłuszczu i w sumie 249 kalorii. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w około 8 godzin i 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. 106 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką czosnek, sos sojowy, pieczeń wieprzową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wolnowar Kalua Wieprzowina, Kanapki Wieprzowe Kalua Wolnowar, oraz Kanapki Wieprzowe Kalua Wolnowar.

Instrukcje

1
Wymieszaj wodę, sos sałatkowy w stylu włoskim i sos sojowy w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Sos SojowySos Sojowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Dodaj pieczeń wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
3
Wieprzowinę posyp zieloną cebulą i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
4
Gotuj na małym ogniu przez 8 do 9 godzin.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia17
Magazyn