Wolnowar Cydr Jabłkowy Duszona Wieprzowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc wypróbuj wieprzowinę dusz jabłkowy Slow Cooker. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 374 kalorii, 52g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za $2.17 za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2996 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz cayenne, sól i pieprz, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 7 godzin. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wolnowar Cydr Jabłkowy Duszona Wieprzowina, Wolnowarowy Cydr Jabłkowy Szarpany Wieprzowina, oraz Wolnowarowa wieprzowina z cydrem z sosem Barbecue.
Instrukcje
Dopraw wieprzowinę solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzej olej na dużej patelni na dużym ogniu. Podsmaż wieprzowinę ze wszystkich stron na gorącym oleju, aż się zrumieni, około 3 minut z każdej strony.
Przenieś wieprzowinę do powolnej kuchenki.
Zmniejsz temperaturę płyty kuchennej do średniej; gotuj i mieszaj szalotki i seler na patelni, aż zaczną mięknąć, 3 do 4 minut.
Wlej ocet jabłkowy i gotuj, zeskrobując zrumienione kawałki, aż płyn prawie odparuje, 4 do 5 minut.
Wlej szalotkę na łopatkę wieprzową w powolnej kuchence.
Dodaj cydr jabłkowy, ząbki czosnku i liść laurowy. Przykryj, Ustaw powolną kuchenkę na niską i gotuj, aż widelec będzie miękki, ale nie rozpadnie się, około 6 godzin. Odwracaj wieprzowinę co 1 do 2 godzin.
Wyjmij pieczeń wieprzową na talerz i przykryj luźno folią.
Wlej pozostały płyn z powolnej kuchenki przez sitko o drobnych oczkach do dużego rondla; umieść na dużym ogniu. Odrzuć liść laurowy i inne ciała stałe. Doprowadzić mieszaninę sosu do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować, odtłuszczając tłuszcz z góry, aż zmniejszy się do 1/4 pierwotnej objętości, około 10 minut.
Zdejmij sos z ognia i dodaj musztardę Dijon i pieprz cayenne. Powoli ubijaj zimne masło, aż się włączy.
Posyp świeżymi ziołami i dopraw solą i czarnym pieprzem do smaku.
Pokrój wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 i podawaj z sosem wylanym na wierzch.