Slow-Cooker bezglutenowy gulasz Minestrone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 8. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 19 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka fasoli garbanzo, pasta pomidorowa, makaron łokcia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Dairy-Free Slow Cooker Butter Chicken (gluten free too!), Bezglutenowy Gulasz Wołowy-Metoda Szybkowaru, oraz Klopsiki Bezglutenowe Slow Cooker.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W wolnej kuchence wymieszać kiełbasę i wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem makaronu i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z Serem
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 6 godzin.
3
Makaron wymieszać w wolnej kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 20 minut dłużej lub aż makaron będzie miękki.