Wolnossący Minestrone Warzywny

Wolnossący Minestrone Warzywny
Need a zupa bezmleczna? Powolne kuchenka warzyw Minestrone może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 90 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz makaron rotini, marchew, łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolnossący Dwubarwny Minestrone, Slow Cooker Minestrone Soup, oraz Slow Cooker Minestrone Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem makaronu i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
3
Wymieszać z makaronem. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować 15 do 20 minut dłużej lub do makaronu jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
4
Każdą porcję posypać serem. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia24
Magazyn