Wolnossąca Wołowina Stroganoff
Wolnossąca wołowina Stroganoff może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Jeśli masz pod ręką grzyby, śmietanę, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Beef Stroganoff, Slow Cooker Beef Stroganoff, oraz Slow Cooker Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4 1/2-quart powolnej kuchence, wymieszać wołowinę, cebulę, zupy, grzyby i pieprz.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wołowina jest bardzo delikatna.
Ser śmietankowy wymieszać z mieszanką wołową, aż się roztopi. Śmietanę wymieszać z wołowiną.