Wolnossąca ulubiona mielona wołowina i fasola
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka ulubione mielonej wołowiny i fasoli spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.38 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sera cheddar, Stary el chiles, sos chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Wolnossąca ulubiona mielona wołowina i fasola, Slow Cooker Mielona Wołowina Stroganoff, oraz slow cooker mielona wołowina i ser makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać gotowaną mieszankę mielonej wołowiny i pozostałe składniki z wyjątkiem sera.
Przykryć; gotować na małym ogniu 4 godziny. Najlepsze indywidualne porcje z serem Cheddar.