Wolnooparkowa Rustykalna Francuska Zupa Cebulowa
Wolno gotująca rustykalna francuska zupa cebulowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako zupa. Wiele osób robiło ten przepis, a 160 powiedziało, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Mieszanka wody, liści tymianku, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa Cebulowa Francuska Wolno Gotująca, Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa, oraz Zupa Cebulowa Francuska Wolno Gotująca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 6-do 7-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W wolnej kuchence umieścić cebulę, masło, sól, pieprz i suszony tymianek. W średniej misce wymieszaj mąkę, sherry i wodę z trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z mieszanką cebuli.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin lub aż cebula zmiękną i głęboko brązowy.
Bulion wymieszać do wolnej kuchenki. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 10 minut lub do gorąca.
W międzyczasie Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Linia ciastka arkusz z folią. Ułóż plastry bagietki w jednej warstwie na arkuszu cookie. Broil z góry 3 cali od ciepła 2 minut, obracając raz, aż lekko rumiane.
Posypać ser równomiernie na plastry; broil 1 minutę dłużej lub aż ser jest bąbelkowy. Każdą miskę zupy wymieszać z 2 grzankami serowymi.
Posypać świeżym tymiankiem.