Wolnoopalający gulasz burgundzki z pierogami ziołowymi

Wolnoopalający gulasz burgundzki z pierogami ziołowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj burgundzkiego gulaszu z pierogami ziołowymi. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 30g białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pomidory z puszki, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Slow Cooker gulasz wołowy burgund z pierogami ziołowymi, Gulasz z fasoli pinto z jalapeño-pierożkami kukurydzianymi, oraz Slow Cooker Burgund Beef.

Instrukcje

1
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki gulaszu z wyjątkiem wody i mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na niskim ogniu od 8 do 10 godzin (lub na wysokim ogniu od 4 do 5 godzin).
3
W małej misce, wymieszać wodę i mąkę; stopniowo mieszać do mieszaniny wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W małej misce, mix Bisquick mix, 1/2 łyżeczki tymianku i szałwii. Mieszać w mleku tylko do Bisquick mix jest zwilżony. Ciasto wrzucić łyżkami na gorącą masę wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 25 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka pierogów wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Podawać natychmiast.

Składniki

1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawny bulion o smaku czerwonego wina lub wołowiny (z kartonu o pojemności 32 uncji)wytrawny bulion o smaku czerwonego wina lub wołowiny (z kartonu o pojemności 32 uncji)4111 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.puszka pomidorów pokrojonych w kostkę, bez wodypuszka pomidorów pokrojonych w kostkę, bez wody41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, pokrojona w plastry 1/4 cala (2 szklanki)marchew, pokrojona w plastry 1/4 cala (2 szklanki)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśrednie łodygi selera naciowego, w plastrachśrednie łodygi selera naciowego, w plastrach33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaZłota mąka uniwersalnaZłota mąka uniwersalna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda mielonamusztarda mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala2551 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.słoików) pieczarki pokrojone w plasterki, odsączonesłoików) pieczarki pokrojone w plasterki, odsączone21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula pokrojona w plasterkicebula pokrojona w plasterki0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)0Batoniki toffi Heathsuszone liście szałwii, rozgniatanesuszone liście szałwii, rozgniatane2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathsuszone liście tymiankususzone liście tymianku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone liście tymiankususzone liście tymianku9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wołowina bez kości dolna lub górna okrągła, pokrojona na 1-calowe kawałkiwołowina bez kości dolna lub górna okrągła, pokrojona na 1-calowe kawałki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 43551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweOriginal mixOriginal mix
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia69
Magazyn