Wolnoopalający gulasz burgundzki z pierogami ziołowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj burgundzkiego gulaszu z pierogami ziołowymi. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 30g białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pomidory z puszki, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Slow Cooker gulasz wołowy burgund z pierogami ziołowymi, Gulasz z fasoli pinto z jalapeño-pierożkami kukurydzianymi, oraz Slow Cooker Burgund Beef.
Instrukcje
1
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki gulaszu z wyjątkiem wody i mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na niskim ogniu od 8 do 10 godzin (lub na wysokim ogniu od 4 do 5 godzin).
3
W małej misce, wymieszać wodę i mąkę; stopniowo mieszać do mieszaniny wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W małej misce, mix Bisquick mix, 1/2 łyżeczki tymianku i szałwii. Mieszać w mleku tylko do Bisquick mix jest zwilżony. Ciasto wrzucić łyżkami na gorącą masę wołową.