Wolnoopalaczowe Iskrowniki Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Sparklers jabłkowego cydru wolno gotującego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 97 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, brązowy cukier, laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Caramel Apple Cider, Slow Cooker Caramel Apple Cider, oraz Powolna Kuchenka Cranberry Apple Cider dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać cydr do 3-quart powolnej kuchence.
Dodaj laski cynamonu, goździki, piernik, gałkę muszkatołową, skórkę cytrynową, sok z cytryny, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, fasolę waniliową i brązowy cukier; dobrze wymieszaj.
Przykryć; gotować na małym ogniu 3 godziny.
Przed podaniem wyjąć cynamon, goździki, piernik i fasolę waniliową. Utrzymuj ciepły cydr w powolnej kuchence lub Przenieś do żaroodpornego dzbana, jeśli natychmiast podasz.
Chochlę lub wlać cydr do kubków, napełniając do połowy; resztę kubka wypełnić winem.
Dekoruj plastrami pomarańczy, cytryny i jabłka.