Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Powolny kuchenka marokański gulasz z indyka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 3173 kalorii, 199g białka, oraz 109G tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 24 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cebuli, ciecierzycy, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Slow Cooker Marokański Wegetariański Gulasz, Slow Cooker Marokański Gulasz Z Ciecierzycy, oraz Slow Cooker Marokański Gulasz Wołowy.
Instrukcje
1
Połączyć ziele angielskie i 3 łyżeczki soli w małej misce. Udka indyka doprawić połową mieszaniny soli w 5-litrowej powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udo Z Indyka
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wrzucić squash, ciecierzyca, pomidory, morele, rodzynki, marchew, cebula i chiles z pozostałą przyprawą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Ser Tallegio, Posiekany
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Nóż Do Obierania
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wlać warzywa na indyka (kuchenka będzie pełna; ułóż mieszaninę tak, aby pokrywka pasowała). Przykryć i gotować na wysokiej przez 6 godzin lub na niskiej przez 7 do 8 godzin.