Wolnoopalacz Indyk Chili

Wolnoopalacz Indyk Chili
Przepis Slow-cooker Indyk Chili jest gotowy w około 6 godzin i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 426 kalorii, 39g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mieszankę przypraw chili, dodatki: ser cheddar, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Slow Cooker Indyk Chili, The Best Ever Slow Cooker Turkey Chili, oraz Slow Cooker Indyk Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować pierwsze 4 składniki na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 minut lub aż indyk kruszy się i nie jest już różowy. Wymieszać w piwie, i gotować 2 protokół, mieszając od czasu do czasu. Mieszamy łyżką do 5 1/2-qt. powolna kuchenka; mieszaj kukurydzę i następne 6 składników, aż dobrze się wymieszają. Przykryć i gotować na niskim 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podawać z pożądanymi dodatkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn