Przepis powolne kuchenka Francuska cebula wołowina może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 8 godzin i 40 minut. To danie główne ma 464 kalorie, 29g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać wołowinę okrągły stek, masło, minut ziołowy farsz mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa, Slow Cooker Francuska Zupa Cebulowa, oraz Slow Cooker French Onion Pork.
Instrukcje
1
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Wołowinę pokroić na 6 porcji. W kuchence warstwa po połowie każdej z wołowiny, pieczarek i cebuli; powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Wołowina
3
Wlać zupę na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
4
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
5
W średniej misce, wymieszać mieszankę farszu, masło i 1/2 szklanki płynu z powolnej kuchenki; wrzucić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz Mix
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Farsz umieścić na wierzchu mieszanki w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 10 minut dłużej lub aż farsz będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
7
Posypać serem. Przykryć; gotować aż ser się rozpuści.