Wolnoopadający Kurczak Adobo
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Powolny Cooker Chicken Adobo może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 487 kalorii, 35g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka imbiru, pieprzu, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnoopadający Kurczak Adobo, Wolnowar Adobo Chicken, oraz Wolnoopadający Kurczak Adobo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę, czosnek, imbir i liść laurowy ułożyć równą warstwą w wolnej kuchence.
Usuń i wyrzuć skórę z kurczaka. Ułóż kurczaka w równomiernej warstwie na mieszance cebuli.
Sos sojowy, ocet, cukier i pieprz ubić w średniej misce i zalać kurczakiem.Przykryć i gotować, aż kurczak jest gotowane przez i spada z kości, o 4 do 5 godzin na wysokiej lub niskiej.
Usunąć i wyrzucić kawałki imbiru i liść laurowy.
Podawać z ryżem na parze.