Wolnoopadająca Marinara
Powolne kuchenka Marinara może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Powolna Kuchenka Marinara, Wolnoopadająca Marinara, oraz Slow-Cooker Veggie Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodać cebulę i dalej 5 składników (przez czerwoną paprykę); podsmażyć 8 protokół.
Dodaj pastę pomidorową; gotuj 2 minuty, często mieszając.
Dodać wino; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje.
Połącz mieszankę warzywną i pomidory w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Umieść 3 szklanki mieszanki pomidorowej w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera; zabezpiecz pokrywę blendera.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywce blendera. Zmiksować na gładką masę. Powrót mieszanki pomidorowej do powolnej kuchenki.
Dodaj bazylia, sól i czarny pieprz. Gotować, odsłonięte, na wysokości 30 minut.