Wolno pieczone żeberka z marynatą Mango-Chutney
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj powolnie pieczonych żeberek z marynatą Mango-Chutney. Ten bezglutenowy, bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 7,42 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 2226 kalorii, 128G białka, oraz 170 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka chutney z mango, miód, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Powolna kuchenka Acorn Squash z Chutney Mango i kokosem, słodki chutney z mango, jak zrobić szybki chutney z mango, oraz chutney z mango, jak zrobić łatwy chutney z mango.
Instrukcje
Ułóż stojaki żeber w dużej patelni do pieczenia.
Pozostałe składniki ubić w misce.
Zalać marynatą na żebrach, obracając się do płaszcza. Przykryć; schłodzić przez noc, raz obracając żebra.
Pozycja 1 stojaka piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika i 1 stojaka w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 149°.
Żeberka odwadniające; marynata rezerwowa.
Przelać marynatę do rondla; doprowadzić do wrzenia.
Umieść każdy stojak żeber na dużej blasze do pieczenia.
Umieść 1 blachę do pieczenia na każdym stojaku w piekarniku.
Żeberka piec do miękkości, fastrygując 1/4 szklanki marynaty co 20 minut i pokrywając krawędzie żeber paskami folii, aby chronić przed poparzeniem, w razie potrzeby, w sumie około 3 godzin.
Przeciąć między kośćmi, aby oddzielić żebra.
Przełożyć na talerz; podawać.