Wolno Pieczone Pomidory Marinara
Marynata pomidorowa wolno pieczona jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 97 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, ząbki czosnku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj wolno pieczony sos marinara, Pieczony pomidor i papryka Marinara, oraz Pieczone pomidory i zioła Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce, podrzucając delikatnie do herbu. Ułóż połówki pomidorów, pokrój boki w górę, na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Pieczemy pomidory w temperaturze 250 przez 7 godzin.
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Dodaj 1/3 szklanki wody do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Umieść młyn żywności na dużej misce; mieszanka pomidorowa łyżka do Młyn żywności. Naciśnij mieszaninę przez młyn spożywczy; utrzymuj ciepło.
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i dalej 3 składniki (przez czosnek); smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać wino; gotować 3 minuty lub aż płyn prawie wyparuje. Wymieszać mieszaninę pomidorów i 2/3 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z solą i pieprzem.