Wolno Pieczone Pomidory
Powolne pieczone pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka tymianku, koszernej soli i pieprzu, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony kurczak i wolno pieczone pomidory na bagietce, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), oraz Pieczone pomidory z pomidorami pełnoziarnistymi i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 F. pokrój pomidory na pół i wyciśnij nasiona.
W małym naczyniu do pieczenia umieść pomidory, pokrojone na kawałki i rozetrzyj na czosnku i tymianku.
Skropić olejem i posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Piec, aż pomidory będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt, około 2 godzin.