Wolno pieczona wołowina z kremowymi puree ziemniaczanym

Powoli pieczona wołowina z kremowymi puree ziemniaczanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, wodę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowe Puree Ziemniaczane, Slow Cooker Kremowe Puree Ziemniaczane, oraz Kremowy Czosnek Powoli Kuchenka Puree Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować wołowinę, połącz bulion wołowy i wodę w rondlu; przynieś na wolnym ogniu.
Umieść wołowinę w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; wlać mieszaninę wywaru na wołowinę.
Piec w temperaturze 400 przez 2 godziny lub do miękkości wołowiny.
Wyjąć wołowinę z płynu do gotowania; przykryć i ogrzać. Odcedzić płyn do gotowania przez sito nad miską.
Umieść torbę z zamkiem błyskawicznym wewnątrz szklanej miarki o pojemności 2 filiżanek.
Wlać płyn do worka; odstawić na 10 minut (tłuszcz wzrośnie do góry). Uszczelnij torbę; ostrożnie oderwij 1 róg torby.
Spuścić płyn do rondla, zatrzymując się, zanim warstwa tłuszczu dotrze do otworu; wyrzucić tłuszcz. Doprowadzić płyn do wrzenia; zmniejszyć do gotować. Gotować 20 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki.
Wyjąć z ognia; wymieszać 1 łyżeczkę tymianku, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Aby przygotować ziemniaki, umieść ziemniaki w rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 12 minut lub aż bardzo miękkie.
Drenaż. Powrót ziemniaki na patelnię.
Dodać mleko, masło, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji. Gotować przez 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.
SOS podawać na wołowinie; udekorować pozostałą 1 łyżeczką tymianku.