Wolno pieczona polędwica wołowa z podwójnym Ragoût pieczarkowym

Wolno pieczona polędwica wołowa z podwójnym Ragoût pieczarkowym
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Wolno pieczona polędwica wołowa z Ragoût z podwójnymi grzybami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na $5.1 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 49g białka, oraz 11g tłuszczu. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka tymianku, czosnek, pieczeń z polędwicy wołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z pasternakiem-Ragout z grzybami, Marynowana polędwica wołowa z karmelizowaną cebulą i Ragoutem z grzybów, oraz Pieczona polędwica wołowa z sosem Pieczarkowo-portowym.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn