Wolno pieczona noga jagnięcina bez kości z czosnkiem, rozmarynem i cytryną

Wolno pieczona noga jagnięcina bez kości z czosnkiem, rozmarynem i cytryną
Wolno pieczona noga jagnięcina bez kości z czosnkiem, rozmarynem i cytryną jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 180 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowanie: rożen z jagnięciną bez kości z cytryną, rozmarynem i czosnkiem, Wolno gotowana noga jagnięcina z czosnkiem, cytryną i rozmarynem (w C, oraz Ciasto z jagnięciną, rozmarynem i pieczonym czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
3
Dodaj czosnek, szalotkę, anchois, rozmaryn, skórkę z cytryny i płatki czerwonej papryki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki i czosnek zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Przełożyć do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać sól i pieprz i wymieszać widelcem do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
6
Połowę mieszaniny wcierać do wnętrza butterflied jagnięcej nogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Zwiń nogę i zwiń bezpiecznie w odstępach 1-calowych sznurkiem rzeźniczym. Pozostałą mieszaninę pocierać na zewnątrz jagnięciny. Gotować natychmiast lub pozostawić Odkryte w lodówce do jednej nocy dla najlepszego smaku i konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
8
Gdy gotowy do gotowania, umieścić jagnięcinę na stojaku z drutu ustawionego w folii obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Przenieść do piekarnika i piec, aż natychmiastowy termometr odczytu włożony do najchłodniejszej sekcji jagnięciny rejestruje 125 ° do 130 ° F dla średnio rzadkich, lub 130 ° do 135 ° F dla średnich, 3 do 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
10
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
11
Podczas gdy jagnięcina odpoczywa, wzrost temperatury pieca do 260°. powrót jagnięciny do pieca i pieczenia, aż Na zewnątrz jest głęboko brązowy i ostry, o 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
12
Wyjmij z piekarnika i pozostaw 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
13
Usuń sznurek nożycami kuchennymi, przenieś jagnięcinę na deskę do krojenia, pokrój na plasterki 1/4 cala i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn