Wolno pieczona noga jagnięcina bez kości z czosnkiem, rozmarynem i cytryną

Wolno pieczona noga jagnięcina bez kości z czosnkiem, rozmarynem i cytryną jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 180 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowanie: rożen z jagnięciną bez kości z cytryną, rozmarynem i czosnkiem, Wolno gotowana noga jagnięcina z czosnkiem, cytryną i rozmarynem (w C, oraz Ciasto z jagnięciną, rozmarynem i pieczonym czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 135°.
Rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj czosnek, szalotkę, anchois, rozmaryn, skórkę z cytryny i płatki czerwonej papryki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki i czosnek zmiękną, o 5 protokół.
Przełożyć do małej miski.
Dodać sól i pieprz i wymieszać widelcem do połączenia.
Połowę mieszaniny wcierać do wnętrza butterflied jagnięcej nogi.
Zwiń nogę i zwiń bezpiecznie w odstępach 1-calowych sznurkiem rzeźniczym. Pozostałą mieszaninę pocierać na zewnątrz jagnięciny. Gotować natychmiast lub pozostawić Odkryte w lodówce do jednej nocy dla najlepszego smaku i konsystencji.
Gdy gotowy do gotowania, umieścić jagnięcinę na stojaku z drutu ustawionego w folii obramowanej blachy do pieczenia.
Przenieść do piekarnika i piec, aż natychmiastowy termometr odczytu włożony do najchłodniejszej sekcji jagnięciny rejestruje 125 ° do 130 ° F dla średnio rzadkich, lub 130 ° do 135 ° F dla średnich, 3 do 3 1/2 godziny.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 40 minut.
Podczas gdy jagnięcina odpoczywa, wzrost temperatury pieca do 260°. powrót jagnięciny do pieca i pieczenia, aż Na zewnątrz jest głęboko brązowy i ostry, o 15 minut.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw 5 minut.
Usuń sznurek nożycami kuchennymi, przenieś jagnięcinę na deskę do krojenia, pokrój na plasterki 1/4 cala i podawaj.