Wolno gotujący makaron Mexi z serem

Powolne kuchenka Mexi Mac and Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 787 kalorii, 47g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonej wołowiny okrągłej, chiles jalapeño, mieszanka przypraw Taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 365 dni Slow Cooking: dla Slow Cooker Sloppy Joe wołowina Quesadillas z serem śmietankowym, 365 dni Slow Cooking: Slow Cooker pieczone Buffalo twarogowe Taquitos z kurczaka, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dno 6-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania. Strona linii powolnej kuchenki z folią; spryskaj folię sprayem do gotowania. Makaron gotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, stosując minimalny czas gotowania.
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Dodaj mieszankę przypraw taco i wodę; gotuj na wolnym ogniu od 2 do 3 minut lub aż większość płynu zostanie wchłonięta.
W dużej misce, wymieszać sos serowy, mleko i zielone chiles. Wymieszać z makaronem i mieszaniną wołowiny. Łyżka do powolnej kuchenki.
Przykryć; gotować na małym ogniu 2 godziny. Wymieszać; posypać serem. Przykryć; odstawić na 15 minut lub do rozpuszczenia sera.