Wolno Gotujący Karaibski Gulasz Wołowy
Wolno gotujący karaibski gulasz wołowy może być tylko Ameryka Środkowa przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 574 kalorii, 68g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz imbir, mąkę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wolno Gotujący Karaibski Gulasz Wołowy, Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), oraz Gulasz Wołowy Wolnoopalający.
Instrukcje
Liście rozetrzeć z 1 gałązki tymianku i posiekać; połączyć z mąką, zielem angielskim, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki białego pieprzu w dużej misce.
Dodać wołowinę i wrzucić do herbu.
Umieść ziemniaki, marchew, pozostałe 2 gałązki tymianku, imbir i czosnek w 5-do-6-quart powolnej kuchence.
Dodać wołowinę, zastrzegając nadmiar przyprawionej mąki w misce.
Ubić 1/2 szklanki wody i sos Worcestershire do zarezerwowanej przyprawionej mąki, a następnie dodać do powolnej kuchenki.
Na wierzch wlać pomidory. Przykryć i gotować na niskie 7 godzin lub na wysokie 4 godziny.
Dodać szalotki do gulaszu i doprawić solą. Podzielić na miseczki i podawać z ostrym sosem.
Zdjęcia Christopher Testani