Wolno gotujący indyk i brązowy ryż Chili

Wolno gotujący indyk i brązowy ryż Chili jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Super Bowl. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 33 powiedzieliby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Jeśli masz mielony kminek, chiles, brązowy ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Spróbuj Wolno gotujący indyk i brązowy ryż Chili, 365 dni wolnego gotowania: do powolnej kuchenki risotto z brązowym ryżem bez mieszania, oraz Slow Cooker Indyk Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Indyka i cebulę gotować w oleju 8 do 10 minut, często mieszając, aż indyk nie będzie już różowy; odcedzić.
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać mieszaninę indyka i pozostałe składniki z wyjątkiem ryżu.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Wymieszać z ryżem. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 15 minut lub aż ryż będzie gorący.