Wolno Gotujące Południowo-Zachodnie Burritos Wieprzowe

Slow-Cooker Southwestern Pork Burritos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 258 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 8 godzin i 10 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, czosnek, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnowarowy Gulasz Wieprzowy, Wolno-Cooker Green Chile Pulled Pork Burritos, oraz Wolno gotujące burrito z wołowiną i fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Umieścić wieprzowinę w kuchence.
W blenderze umieść pomidory, pastę pomidorową, miód, czosnek, chili w proszku i sól. Okładka; mieszaj na średniej prędkości 10 sekund, zatrzymując blender często, aby zeskrobać boki.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami; wrócić do kuchenki i dobrze wymieszać.
Podawać mieszankę wieprzową na tortillach z dodatkami. Mieszanka wieprzowa utrzyma się na małym ogniu do 2 godzin.