Wolno Gotujące Polinezyjskie Żeberka Wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polinezyjskich żeberek wieprzowych Wolnowarzących. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 493 kalorie, 32G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.66 za porcję. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udać się do sklepu i odebrać brązowy cukier, ryż, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wolno Gotujące Polinezyjskie Żeberka Wieprzowe, Slow Cooker Polinesian Pork, oraz Slow Cooker Chińskie Żeberka Wieprzowe.
Instrukcje
Umieść Wkładki do powolnej kuchenki Reynolds w misce do powolnej kuchenki o długości od 5 do 6 1/2 qt. Upewnij się, że wkładka pasuje ściśle do dna i boków miski i pociągnij górną część wkładki nad krawędzią miski.
Umieść żeberka wieprzowe, czosnek i cebulę w powolnej kuchence. Łyżka około połowy ananasa z odrobiną soku nad żeberkami. Rezerwa pozostałych ananasów i soku.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Około 35 minut przed podaniem odcedzić i wyrzucić soki do gotowania z wolnej kuchenki; wytrzeć krawędź wolnej kuchenki do czysta. W małej misce wymieszaj ketchup, brązowy cukier, sos hoisin, piernik i pozostały ananas z sokiem. Łyżką lub równomiernie zalać żebra. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 25 do 30 minut dłużej lub aż żeberka zostaną zeszklone.