Wolno gotujące kanapki z grilla z wołowiną i wieprzowiną
Slow-Cooker wołowina i wieprzowina kanapki z grilla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 336 kalorii, 21g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sól, brązowy cukier, pieczeń z łopatki wieprzowej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow-Cooker Barbecue Kanapki Z Wołowiną, Slow-Cooker Barbecue-Kanapki Z Wołowiną, oraz Slow-Cooker Smoky Barbecue Kanapki Z Wołowiną.
Instrukcje
1
Pokrój wołowinę i wieprzowinę na 3-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Wieprzowina
2
Wołowinę, wieprzowinę i pozostałe składniki z wyjątkiem pasty pomidorowej i bułek umieścić w 4-do 5-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Wołowina
Rolka
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
4
Usuń wołowinę i wieprzowinę z kuchenki, za pomocą łyżki szczelinowej; umieść na desce do krojenia. Odcedzić płyn w kuchence i zwrócić gotowane warzywa do kuchenki. Mięso rozdrobnić, używając 2 widelców. Zwrócić mięso do kuchenki. Wymieszać z koncentratem pomidorowym. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 10 do 15 minut lub do gorąca. Aby służyć, łyżka 1/3 szklanki mieszanki mięsa do każdej bułki.