Wolno gotująca niemiecka czerwona kapusta i żeberka wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Niemieckiej czerwonej kapusty i żeberek wieprzowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 437 kalorii, 33g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.97 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kapustę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolno Gotujące Polinezyjskie Żeberka Wieprzowe, Slow Cooker Chińskie Żeberka Wieprzowe, oraz Żeberka wieprzowe jagodowo-balsamiczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni do dużej miski; rezerwy kapiele na patelni.
Posypać obie strony żeber solą i pieprzem; gotować w kapiących aż rumiane. W międzyczasie w misce wymieszaj kapustę, jabłka i cebulę z boczkiem.
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Umieść żebra w kuchence, zastrzegając kapiele na patelni. Łyżka mieszanki kapusty nad żeberkami.
Wymieszać ocet, sok jabłkowy i cukier do kapieli na patelni; ciepła do wrzenia.
Zalać żeberka i mieszankę kapusty.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin. Aby służyć, użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć mieszankę kapusty i żeberka z kuchenki.