Przepis Slow-Cooker Mexican Beans jest gotowy w około 7 godzin i 10 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 17. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieszankę przypraw taco, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker meksykańska fasola i ryż z wieprzowiną, Slow Cooker meksykańska Wołowina z limonką Creman i fasolą Pinto, oraz 365 dni powolnego gotowania: dla powolnej kuchenki tandetne, Nieburzone Meksykańskie muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-ćwiartkowym holenderskim piekarniku podgrzać fasolę i wodę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Odsączyć fasolę. W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać fasolę i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 7 godzin. Fasola utrzyma się na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu wymieszać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.