Wolno gotująca Bawarska Wołowina z kiszoną kapustą

Powolne gotowanie bawarskiej wołowiny i kiszonej kapusty może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 219 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę mieloną z kamienia, olej roślinny, mąkę ze złota i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okrągły stek Bawarski z czerwoną cebulą i makaronem, Wolno gotująca Bawarska pieczeń wołowa z sosem, oraz Wolno gotujące żeberka i kapusta kiszona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju około 5 minut lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Umieścić wołowinę w 5-do 6-quart powolnej kuchence.
Cebulę, kiszoną kapustę i 1/4 szklanki piwa okraść wołowiną.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin.
Wyjąć wołowinę z kuchenki; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Mąkę, pozostałą 1/4 szklanki piwa i musztardę wymieszać w małej misce; stopniowo mieszać do soków w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 15 do 30 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Wołowinę podawać z sokami.