Wolno gotujące jagody żytnie z dynią maślaną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać powolne-Cooker żyto jagody z dyni piżmowej spróbować. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego cynamonu, wody, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Zupa Z Dyni, oraz Slow Cooker Butternut Squash Soup.
Instrukcje
W dużej misce, miejsce jagody żytnie; dodać wystarczającą ilość wody do pokrycia.
Pozostawić do namoczenia w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny; odcedzić.
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Umieść osuszone jagody żytnie i pozostałe składniki z wyjątkiem kabaczka i orzechów włoskich w powolnej kuchence. Wymieszać, aby wymieszać.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin lub aż jagody żytnie są żucia, ale miękkie.
Zamieszaj w squasha. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 30 minut lub aż squash będzie miękki. Wymieszać z orzechami włoskimi.