Wolno Gotowany Stek Fajitas
Przepis wolno gotowany stek Fajitas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 8 godzin i 40 minut. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz paprykę, pomidory z puszki, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 5-składnikowy stek Wolnowarowy Fajitas, Slow Cooker Steak Fajitas # SundaySupper, oraz Stek Szwajcarski Wolno Gotowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić stek na ziarno w paski; umieścić w 5-qt. powolna kuchenka.
Dodaj pomidory, jalapeno, czosnek, kolendra, kminek, chili w proszku i sól. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7 godzin.
Dodaj cebulę, paprykę i kolendrę. Przykryć i gotować 1-2 godziny dłużej lub do miękkości mięsa.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; stopniowo mieszaj do wolnej kuchenki. Przykryć i gotować na wysokościach przez 30 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Używając łyżki szczelinowej, łyżka około 1/2 szklanki mieszanki mięsa w dół środka każdej tortilli. Złóż dno tortilli nad nadzieniem i zwiń.
Podawać ze śmietaną i salsą.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.